natassa.blogg.se

en plats för narcissism

19/12/21

Kategori: Allmänt

Jag sitter vid skrivbordet medan det är soligt. Jag har en pågående beef med universum om att inte ta min morfar ifrån mig än. Önskar jag kunde säga att jag inte kunde sova på grund av oro, men när jag väl somnade sov jag tills min hund började skälla på något klockan två trettio, sen somnade jag om. Morfar är hemma, vilket nästan är värre. Vem ska hålla koll? Han är inte ens sjuk, men allt är inte rätt heller. Konstant oro från mitt håll över allt. Jag vill inte vara en som oroar sig för vad hjälper min oro om jag ändå inte är där? Men jag har nog förlorat år av mitt liv på grund av oron. Undrar alltid om olyckor och mord involverar någon jag älskar. So far so good.
 
Jag har jullov. Typ. Har tenta och manus att redigera till början av januari, men inge nära deadlines. Måste tänka på uppsatsen också, som jag ska börja skriva i januari. Oroar mig (haha) över hur det ska gå, över om jag ens klarar det.
 
Har på mig klänning utan anledning. Tycker man ska få göra vad man vill utan att behöva ha en anledning till det. Ville klä upp mig, så gjorde det. Solen håller på att gömma sig. Snart är det mörkare här inne. Vet inte hur man är ledig längre så jag vet inte vad jag ska göra. Läsa? Vet inte om jag orkar. Imorgon ska jag jobba igen. Ska jobba till typ torsdag sen försöka vara ledig till nyår. Kanske lyckas skriva en del av tentan. Kanske bara har en kris. Så mycket möjligheter!
 
Har varit så stressad senaste veckorna. Började frilansa som redaktör och gav mig själv för tighta deadlines, sen skola och massa jobb för Svb med katalog och tidning och topplistor. Sen nu tog det plötsligt slut. Min farmor som bor med oss har knappt sett mig trots att det har varit hon och jag hemma hela dagarna. Har inte hunnit. Nu har jag mer tid men blir istället stressad för att jag vill hinna vila men samtidigt få saker gjort. Men vet ni? Jag måste ha saker att göra (eller ignorera) för att inte känna en meningslöshet. Allt känns ofta meningslöst.
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen får vi se.
 
Här kommer lite bilder på mina små utflykter i stan! Har lärt mig hur viktigt det är att göra saker själv.