natassa.blogg.se

en plats för narcissism

27/2/20

Kategori: Allmänt

Har raderat en massa inlägg från år som gått. Egentligen gillar jag att titta tillbaka på hur mitt liv var för 5+ år sedan och höra mina tankar (man är väl narcissist), men allt var så alldagligt. Hej bloggen jag kom precis hem ska äta nu skolan gick bra vi chillade på rasten måste plugga usch pallar inte egentligen är jag deprimerad och har 150 andra saker att säga men pratar istället om mitt tråkiga liv hej då. Jag vet redan att saker och ting såg ut så. Behöver inte ha kvar det.
 
Jag har börjat rensa många av dem platser jag har hängt på på internet under mitt liv. Man har ju delat mycket på så kort tid. Ibland undrar jag om jag ångrar det eller inte, men gillar att rensa. Lyckas aldrig fixa instagram dock. Fastnar och tycker det är för kul att se allt. Minns liksom nästan varje bild jag tog? Så den förblir lite halvt orörd, trots att den är kaotisk.
 
Raderade det inlägg här som jag antar var källan till att folk brukade kolla in här. Något jag skrev för skolan som folk säkert snor. Sorry all. It's not free real estate anymore.
 
Egentligen känner jag att livet inte riktigt har en mening just nu och jag har förlorat min glöd, men det är inget nytt. Tänkte att jag kanske ska skriva ut det istället för att hålla det för mig själv som förr. Det gör jag dock ofta nu.
 
Rop på hjälp? Validering? Antagligen. Men också ett behov om att dela med mig, om endast till mitt framtida jag som kommer läsa om detta eventuellt (kanske).