natassa.blogg.se

en plats för narcissism

6/7/20

Kategori: Allmänt

Jag tröttnar på att gömma mig och drar upp gardinerna öppnar ett fönster bäddar sängen äter en frukt. Har haft mitt ansikte i en bok i två dagar men det är inte samma sak som att dölja sin själ, det är att öppna upp sin själ sitt hjärta sina drömmer på ett silverfat. Väntar på allt men inser att jag hatar att vänta när jag är ensam. Det är måndag och jag är ledig och jag har velat skriva hela dagen men börjar vid 15:31 med en lätt panik i hjärtat. Idag är jag ledig men all ro är ett skådespeleri.
 
Jag tappade min mobil förra veckan och kameran har slutat fungera. Försöker lära mig att leva utan att kunna fånga alla ögonblick snabbt. Kanske kan skriva ner dem, men det är inte samma sak. De får leva i mina tankar, rent-free, en konstant förvrängning av sanningen, egentligen. Men bilden behöver inte visa sanningen heller, så det kanske inte är så farligt.
 
Har beställt en ny mobil, ny flaskhållare till jobbet, ny bok till bokhyllan. Allt jag gör är att klicka hem saker som känns viktiga i stunden. Måste glömma att jag kan göra sådant och vänta. Väntade fyra dagar innan jag beställde mobilen, dock.
 
Nu ska jag gå och köpa gardiner.