natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Yesterday

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla sömntutor! Och till er som var uppe med tuppen precis som jag säger jag bara hej.
 
Ny dag, nya möjligheter! Okej, jag ska sluta låta så jävla skum, men jag fick nyss värsta glädjerushen. Gårdagen spenderades först på stan med mamma, mammas kompis, och Leffe där det blev lite shopping, lunch, lunch igen (trodde inte jag skulle hinna käka middag så jag åt två gånger höhö), frustration och glädje. Intressant dag helt enkelt. Jag fick med mig ett par jeans och ett par skor som jag dör för. Jag seriöst dör för dem.
 
Det blev lite strul så jag kom hem senare än beräknat och fick byta om fort som fan, kladda på lite läppstift och sticka iväg igen på direkten. Vi skulle nämligen fira Amanda som fyllde år igår! Tanken var att vi skulle till Humlan vid Humlegården (eller nåt), men stället var tydligen stängt, så vi drog oss mot Friday's på Stureplan istället. Vi som hade bestämt att bara dricka lite drinkar hade till slut ätit både varmrätt och efterrätt haha. Men det var ju trevligt det med! Det blev för övrigt inga drinkar. Felicia hade glömt sitt leg (stavning?), och vi hade genom tidigare erfarenheter kunskapen att chansen att vi andra skulle få dricka när vi inte kunde bevisa att hon faktiskt är över 18 var väldigt små, så jag och Amanda tänkte att vi kunde köpa från baren istället, men där var det 20-årsgräns. Haha palla.
 
Vi rörde oss därifrån ganska snabbt efter det. Felicia sprang iväg för att hinna med sitt tåg, Amanda valde att ta buss, och jag och Sara knallade iväg mot TC och kunde samtidigt få in lite motion och en pratstund. Jag var hemma runt halv tolv tiden och gick och la mig nästan på en gång. Hade inte hunnit sitta ner alls igår, så jag somnade rätt så fort.
 
Det var i alla fall väldigt trevligt att träffa dessa tjejer igen. Hade inte sett dem på lite över två veckor, och det är sjukt hur mycket jag faktiskt saknade dem. Man tror inte att man är så beroende av vissa människor förrän man vet att man inte kommer träffa dem nästan varje dag som man har gjort i tre år. Synd att Hanadi och Martina inte kunde komma. We missed you, guys! Jag hoppas att vi alla kan samlas när jag väl kommer tillbaka från Grekland.
 
Nu ska jag skriva, skriva och skriva, sedan ska jag kolla på film. Har inga speciella planer för denna dag, så vi får se vart den leder. Ciao!
 
 
Jeansen jag köpte
Skorna 😍😍

Aftermath

Kategori: Allmänt

Måste ha dragit på mig nåt på flaket för tre dagar efter studenten så blir jag förkyld och det har hållt i sig i en och en halv vecka. Jag snackar inte om någon liten snuva, utan jag har hostat lungorna ur mig i en vecka nu, men det verkar äntligen ha börjat lida mot ett slut. Så jag har mest varit sängliggandes sedan studenten. Jag kan praktiskt taget räkna upp gångerna jag lämnade huset på en hand.
 
1. Förra lördagen var jag på bio med Leffe och vi såg Divergent som var skit bra.
 
2. Förra söndagen var jag på min lillebrors fotbollsmatch.
 
3. Förra måndagen tatuerade jag mig.
 
4. Förra tisdagen hängde jag med till min lillebrors skola. Han hade bal och avslutning och familjen fick vara med i slutet. 
 
5. Förra onsdagen var jag på en förhandsvisning av filmen The Fault In Our Stars med Martina. Vi hade båda läst boken och blev bemötta av en utomordentlig filmatisering.
 
6. I söndags var jag och shoppade med familjen trots att min röst hade tagit semester den dagen. Fick med mig två klänningar. Ganska nice ändå.
 
7. Igår, onsdag, var jag först hos mormor och morfar och åt lunch med Christos. Sedan drog jag och Leffe till Heron City där vi först fikade och sedan åt middag. Ja, vi fikar innan maten. Det har blivit en tradition för oss.
 
Okej, kanske inte riktigt kunde räkna upp allt på en hand, men ni fattar vinken. Nu när jag äntligen börjar återhämta mig så kan jag leva livet lite innan jag åker till Grekland nästa vecka. Fast inte idag. Idag är det regnigt och kallt ute, så jag ska spendera dagen med att skriva och kolla på serier/filmer/musikaler. Ha det awesome allihopa!
 
 
Tredje gaddningen
Denna gjorde ondast av alla.
Min lillebror gick ut nian och hade bal.
Sjukling
En av klänningarna jag köpte bars igår.
Jag och alla mina vänner.
 

Studenten

Kategori: Allmänt

Jag tänkte att det var dags att uppdatera. Det har gått exakt två veckor sedan jag tog studenten och det känns precis lika overkligt som när jag sprang ut. Dagen började med en mysig champagnefrukost innan vi bar oss av mot kyrkan där de sjöngs och pratades. Låten Seasons of Love från musikalen Rent sjöngs och jag dog lite. Sedan var det studentlunch följt upp utav vår sista mentorstid ever. Lite sorgligt faktiskt. Vi fick våra betyg och två stipendium delades ut och sedan var det dags att samlas i aulan där varje klass ropades upp och fick lov att springa ut.
 
Vi hamnade någonstans i mitten och känslar att springa genom korridorerna jag aldrig kommer behöva befinna mig i igen, att lämna byggnaden jag aldrig kommer behöva kalla min skola igen är obeskrivlig. Jag kan fortfarande känna rushen av glädje jag fick när jag äntligen klev utanför skolans väggar som en student som faktiskt hade klarat gymnasiet. Min familj stod längst fram och jag missade dem nästan. Lärare stod och jublade vid sidolinjerna. Jag trängdes bland alla människor för att komma fram till min mamma, pappa, lillebror och mormor. Mamma och mormor grät, Christos log och pappa var stolt. Lite flakåk på det där jag nästan kissade på mig följt utav en öldrängt tunnelbanetur hem. Flaket var fan det roligaste jag har varit med om.
 
Väl hemma möttes jag av lite släkt och vänner som redan hade tagit sig dit. Snabbt som fan in i duschen innan jag spenderade några timmar med alla mina nära och kära. Det var helt fantastiskt. Det blev utgång med Martina och Amanda efteråt. Gick på Sommar! för första gången. Den stängde ju helgen innan jag fyllde 18, och jag hade inte haft något tillfälle att ta mig dit tidigare. Grym kväll. Det var ljust när jag åkte hem och när jag väl la mig i sängen så hade jag varit vaken i 24 timmar. Kunde såklart inte sova så länge och var en vrak hela fredagen, men min student var fan det bästa jag har varit med om. Allting, exakt allting blev så jävla värt det efter den dagen. Alla timmar jag suttit och gråtit över skolan, all ångest, all panik, alla jävla bråk och sårade känslor och irritation jag upplevde under dessa tre år suddades bort helt när jag väl stod där med tre A:n, fyra B:n och tre C:n som jag fick i trean, stolt som fan och nöjd som in i helvete.
 
FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN
FYFAN VAD JAG ÄR BRA
 

5:e juni

Kategori: Allmänt

Idag tar jag studenten. Say wut.