natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Forget the past & fuck the future

Kategori: Allmänt

Uppgiven, förvirrad, ledsen, utmattad, ensam.
 
Jag vet inte vad jag ska göra längre.
 
Åh andra sidan så visste inte 14-åriga Natassa vad hon skulle göra heller, men det verkar ha gått rätt så bra ändå.
 

Gravity, stay the hell away from me

Kategori: Musik

 

Rest easy, big guy

Kategori: Allmänt

 

Fredag

Kategori: Allmänt

Kommer inte in via blogg appen, så kan inte lägga upp några bilder från veckan eftersom jag inte pallar överföra dem på datorn. Kan väl säga att veckan har gått ganska fort, jag fick B på naturkunskapsprovet, C på psykologiprovet, satt i publiken till Babel idag blah blah blah.
 
Har även gråtit hela eftermiddagen pga Glee tribut avsnittet till Cory Monteith. Nu ska jag sova innan jag börjar gråta igen. Bye!
 

If you love me let me go

Kategori: Musik

 
P!ATD <3
 

Update

Kategori: Allmänt

Sorry att jag inte har bloggat. Har inga ursäkter whatsoever. Under dem senaste två veckorna har jag gått på bio, umgåtts med kompisar, firat min födelsedag, pluggat, tränat, fått fett med cash, haft en existentiell kris, skrivit, kollat på film och serier, läst och sjungit; inte direkt i den ordningen dock. Just nu ligger jag med naturkunskapsboken i famnen och för allt annat än pluggar. Uppdaterar nog bara för att få en ursäkt att inte läsa om celler och atomer (eller vad det nu handlar om). Dör av hunger gör jag också. Nej, nu ska jag läsa några sidor och sedan skriva en artikel. Ciao!