natassa.blogg.se

poetry is in the streets

You saved my life

Kategori: Allmänt

Happy birthday to the boy who lived, and also to Queen Rowling, the amazing woman who brought him into this world.
 
<3
 
 
Harry Potter räddade mitt liv
 

Who needs sleep anyway?

Kategori: Allmänt

You suck at love

Kategori: Allmänt

Pics

Kategori: Allmänt

En bild säger mer än tusen ord trots allt

I miss you

Kategori: Allmänt

Kom heeeem

Hey child, things are looking down

Kategori: Allmänt

That's okay, you don't need to win anyways

 

Last night

Kategori: Allmänt

Igår firade vi min pappa och lillebror. Long story short, jag råkade kasta iväg mitt armband i en sjö när jag stod och kastade sten som en hulla. Istället för att vänta och köpa ett nytt senare bestämde jag mig för att gå in i vattnet i min klänning och försöka få ut den. Det var för djupt så jag frågade Christos och Vasse om de kunde hjälpa mig. Ingen av oss fick upp den och vi gick hem helt genomblöta. Ganska kul dock. Kvällen var lyckad. Ska dricka upp mitt kaffe nu och sedan se vem som vill följa med mig och köpa ett nytt armband haha. Ciao!

Observera att det här inlägget skulle upp för typ femhundra år sen.

 

Like a drum, baby, don't stop beating

Kategori: Allmänt

Sadface

Kategori: Allmänt

I'm not at comic con this year either

Last week

Kategori: Allmänt

Bloggade inte ett skit förra veckan, så här kommer en sammanfattning på allt som hände:

Jag gick på bio, var på fest, spelade minigolf, klippte mig, hängde med Leffe, var i Skärholmen, fikade, hängde med Leffe, var i Skärholmen, hängde med Leffe, var i Skärholmen, fixade papperna för att få min lön, var med Leffe och Alexandra, sa hej då till Leffe som drog till Grekland, umgicks med min lillebror, var i Skärholmen, köpte ett armband, firade en familjevän, solade, sov och grät. Pics or it didn't happen.

First Time

Kategori: Musik

 
Mina älsklingar har släppt deras nya musik video omg jag dör welcome back guys <3
 

Made in the USA

Kategori: Musik

 
Demi har släppt sin nya musik video och den är så grymt bra <3
 

Sleepover

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Ligger i sängen helt klarvaken trots att jag knappt har sovit någonting i natt. Sara, Felicia och Hanadi kom över igår och vi chillade, kollade på Gossip Girl och Sandor Slash Ida och så. Sara drog tidigt imorse för att hon skulle iväg och göra nånting, och de andra ligger och sover. Känner att jag kommer vara en vandrande sömngångare idag för att vara ärlig. Aja, kul hade vi det ändå.

Miss Jackson - Panic! at the Disco

Kategori: Musik

 
Where will you be waking up tomorrow morning?
Out the back door
Goddamn
But I love her anyway
 

Grattis, pappa!

Kategori: Allmänt

Grattis till min älskade lilla pappa!

Happy birthday, Christos

Kategori: Allmänt

Idag fyller min lillebror 15 år. Han är en av mina bästa vänner och jag vet inte var jag skulle ta vägen utan honom. Grattis Christos! Jag älskar dig <3

You will be missed

Kategori: Allmänt

Det första jag ser när jag vaknar idag är att Cory Monteith, som betydde så mycket för mig och har gjort en stor inverkan i mitt liv, är död. Chock var det första jag kände, sen kom tårarna. Jag grät och grät och grät. Sedan gick jag upp och grät lite till. Min pappa höll om mig och försökte trösta mig. Ni förstår inte. Det var ÅR sedan jag grät i någons armar. Kunde inte lugna ner mig. Det värsta är att det är min lillebrors födelsedag idag. Han fyller 15, och istället för att gråta tårar av lycka och nostalgi gråter jag tårar av sorg. Det känns inte bra. Inget av det här känns bra. Jag medger att Corys karaktär på Glee var en av dem jag gillade minst, men jag respekterade verkligen Cory och allt han stod för. Han visade att oavsett vad livet kastar dig in i, så kan man alltid försöka ta sig ut. Han fick hjälp för sitt substansmissbruk, var förlovad med Lea Michelle, hade en lång karriär framför sig, och allt verkade ljusna för honom. Sen händer det här. Det är helt ofattbart. Jag kan liksom fortfarande inte tro det. Jag försöker vara stark, mest för min lillebrors skull, men varannan minut dyker Corys ansikte upp i mina tankar och jag minns att vi aldrig kommer få se hans vackra leende igen. Bara den tanken är hemsk. Jag antar att Gud behövde ännu en ängel. Mina tankar går till inte bara Corys familj och vänner, utan till alla som har förlorat nära och kära. Säg till dem du älskar att du älskar dem nu, för man vet aldrig när det kan vara försent.
 

RIP Cory Monteith

Kategori: Allmänt

Earth lost a hero, Heaven gained another angel

Update

Kategori: Allmänt

Igår var sista dagen på jobbet vilket känns nice. Runt kvällen gick jag på bio med mina föräldrar och såg The Great Gatsby som var så sjukt bra! Idag har jag varit i affärer med pappa, och just nu fixar jag mig för att åka hem till Felicia för lite party. Kanske bloggar later. Tootles.

Monster

Kategori: Musik

 

Måndag

Kategori: Allmänt

Slutar om en och en halv timme. Fick ett plötsligt behov av att åka bort. Semester nu tack.