natassa.blogg.se

poetry is in the streets

You don't really care for music, do you?

Kategori: Allmänt

What goes around comes around

Kategori: Musik

 

Right now

Kategori: Allmänt

Hej

Kategori: Allmänt

Next time you point a finger, I'll point you to the mirror

Kategori: Allmänt

You can't tell me to feel

Kategori: Allmänt

 

Omg

Kategori: Allmänt

Dör så gott

Moments

Kategori: Allmänt

En av dem bästa stunderna i Tyskland måste ha varit när några av Johannas kompisar hade täckt hennes ögon för att föra henne till en överraskning och jag hör på avstånd hur folk ropar mitt namn, och jag vänder mig bak till dem och ser att Johanna letar efter mig, vill att jag ska komma och rädda henne. Så jag går fram till henne och vi håller om varandra i några sekunder och alla bara ler. Det ögonblicket kommer jag aldrig glömma. Det slår nästan hur hon halvgrät i min famn när hon först såg mig. Vänner kan man glömma, men bästa vänner förblir.
 
 

Sick

Kategori: Allmänt

Medan jag publicerade bild inlägget igår kväll tänkte jag vila ögonen en stund eftersom det ändå tar så lång tid, och när jag öppnade dem var klockan sex på morgonen. Jaha, där ser man. Sov i nio timmar. Ett stort framsteg från dem tre jag sov natten innan. Mådde tyvärr dåligt, så bestämde mig för att stanna hemma. Har sedan dess kollat på senaste Glee avsnittet och ska nu gå vidare till lite filmer. Vad annars kan man göra när man är sjuk?

Love is all you need?

Kategori: Allmänt

 
Denna video fick mig att böla i hela 20 minuter. Värt att kolla på. Ha näsdukar i närheten.
 

Pictures from Germany

Kategori: Allmänt

Home sweet home

Kategori: Allmänt

Som ni kanske redan har förstått så har jag varit i Tyskland dem senaste dagarna. Jag åkte och överraskade min bästa vän, Johanna, på hennes 18-årsdag. Att se hennes min när hon insåg att jag var där var nog det bästa jag varit med om.
 
Under eftermiddagen jag kom visade Johanna mig runt i den lilla staden. Jag tyckte omgivningen var väldigt fin. Det påminde mig om en kombination av Sverige och Grekland faktiskt. Och hennes grannskap ska vi inte tala om. Om jag någonsin skulle vara tvungen att flytta till Tyskland skulle jag ta huset bredvid hennes.
 
Torsdag och fredag följde jag med henne till skolan. Kan inte riktigt säga om tyska skolor är så mycket annorlunda än svenska pga att jag inte förstod ett ord de sa haha, men intressant var det. Jag hann även läsa ut en bok som jag höll på med under lektionerna.
 
På lördagen körde Johanna oss (yes, kvinnan kan köra. I Tyskland kan man skaffa körkort när man är 17. Woop!) in till stan för att gå till svenska skolan hon är hjälpreda hos. Ganska kul ändå. Inte varje dag man får köra innebandy i ett annat land. Senare mot kvällen var det party! Det är tur att åtminstone några människor samlade mod till sig för att våga prata engelska med mig, annars skulle jag ha haft jävligt tråkigt. Men i slutändan hade jag det grymt. Vi kom inte i säng föränn vid tre, vilket var lite synd eftersom vi skulle upp vid sex. Men endast tre timmars sömn begav vi oss till flygplatsen. Landade i Stockholm vid halv fyra. Har sedan dess packat upp, ätit och tyckt synd om mig själv som failade omprovet i matte. Suck.
 
När jag tänker efter har denna resa gett mig mycket erfarenheter. Jag åkte flygplan själv för första gången (jag hade ångest över det i månader. Fatta lyckan jag kände när det visade sig gå bra), jag upplevde hur det var att gå i en tysk skola, jag övade min engelska, jag fick se ett annat land, jag smakade öl med grapefruit smak (jag lovar att jag inte är en sån som skriver om alkohol för att verka cool. Jag dricker sällan och blev genuint förvånad över att det fanns öl med smak. Och förresten, hej mamma! Jag lovar att jag dricker ansvarsfullt!), jag lärde mig att uppskatta mina vänner mer, för jag kanske, precis som med Johanna, inte kommer få se dem på länge senare i livet. Jag fick ut mycket av denna resa. Jag må ha återvänt hem med en jobbig förkylning alldeles dötrött, men det var fan värt det. Längtar tills jag åker dit igen. Har blivit van vid att ha Johanna vid min sida hela tiden nu, och saknar henne mer än innan. Snart ses vi igen <3
 
Bilder får ni senare. Detta inlägg blev överdrivet långt.
 

Tidsinställt

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag antagligen på planet hem till Sverige. Om jag inte uppdaterar inom dem närmsta dagarna har vi troligen kraschat. Ha en bra dag!
 

Rockstar

Kategori: Musik

 

Fredag

Kategori: Allmänt

18

Kategori: Allmänt

Denna lilla dam fyllde 18 idag. Grattis min bästa vän <3

Germany's nice

Kategori: Allmänt

Night world

Kategori: Allmänt

Reunited!

Kategori: Allmänt

I'm a long, long way from home

Kategori: Musik

 

Ashtrays & Heartbreaks

Kategori: Musik

 

And people say we don't need feminism

Kategori: Allmänt

Hur kommer det sig att i nästan varje film skildras kvinnor som svaga? Oavsett om det är en kvinna som är huvudpersonen ska alltid hennes riddare i skinande rustning komma och rädda henne. Världen anser att kvinnokönet bara är till för mannens tillfredsställning; deras klädsel och utseende speglar det alltför väl. I ”tjejfilmer” slutar det alltid med att tjejen hittar den perfekta killen. Varför tror folk att kvinnor behöver män för att vara lyckliga? De har väl egna ambitioner och drömmar. Måste alltid en man komma in mitt i allt?

När kvinnor i actionfilmer äntligen skjuter det där dödande skottet mot boven faller det nästan alltid ner på sina knän och gråter. Har man någonsin sett en man göra det? Nej. Enda gången en kvinna inte brister i gråt efter att hon har dödat eller skadat någon är om hon är en tränad spion eller skurken själv. Samhället säger åt kvinnor att vara vackra, söta, sköra varelser; de måste ha smink och fina kläder för att bli accepterade, samt förlita sig på män för att klara sig. När flickor väl har lärt sig detta och växer upp för att bli det världen sa åt dem att bli, klagar folk bara. ”Tjejer är så ytliga. De bryr sig bara om utseendet”, ”De låter mig aldrig vara ifred. Kan de inte göra något själva eller?” ”Men Gud, sluta gråta. Du är så svag”. Detta är vad tjejer får höra i resten av sina liv. Samhället bygger upp något för att sedan skoningslöst krossa det. Det är precis samma policy i filmer. Kvinnor är endast accessoarer, de kan inte göra något för sig själva.

 

Bilder från söndagen

Kategori: Allmänt

Bilder från lördagen

Kategori: Allmänt

Update

Kategori: Allmänt

Blogg appen funkar fortfarande inte. Det här suger.
 

Dark blue

Kategori: Allmänt

Hello!
 
Ännu en grym dag avklarad. Träffade Leffe runt fyra och umgicks med honom hela eftermiddagen. Det fick bli en spontan utflyckt runt sjöområdet nära mitt hus. Vi satte oss på en brygga och bara pratade om allt möjligt. Har massa fina bilder, men blogg appen funkar fortfarande inte, och jag pallar inte överföra dem på datorn, så ni får se dem en annan gång.
 
Jag har nyss tagit en varm dusch och nu sitter jag och lyssnar på musik medan jag väntar på att tiden ska gå så jag kan lägga mig haha. Är så sjukt trött så det inte är sant. Här får ni en låt så länge.
 
 

Lördag

Kategori: Allmänt

What's up?
 
Denna dag har varit extremt bra. Det började med att jag vaknade med tuppen som vanligt, sedan drog jag och mamma till Skärholmen runt elva för att kolla efter presenter. Fick även med mig lite saker till mig själv höhö. När jag kom hem igen kom Amina förbi och vi gick ut med hundarna och satte oss på en dagisgård och pratade om allt möjligt. Det var trevligt att träffa henne igen. Tyvärr kunde vi inte umgås så länge eftersom jag var tvungen att gå hem och äta och fixa mig. Vid sex åkte vi till Leffe och firade hans födelsedag. Det var nice som fan. Kom hem för ett litet tag sen. Skulle ha bloggat tidigare, men appen har fuckat up som vanligt. Min dag var väldigt lyckad i alla fall. Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa ner under täcket.
 
Ni får bilder imorn om appen funkar. Godnatt!
 

I'm letting go for the last time

Kategori: Allmänt

Hej

Kategori: Allmänt

Grattis Leffe!

Kategori: Allmänt

Idag fyller min soulmate år, så grattis till honom <3

The day

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Denna dag har varit bra. Hade journalistik, historia, engelska och foto. Gjorde muntlig nationella på engelskan, och det gick ganska bra, bara att vi fick avbryta mitt i diskussionen för att brandlarmet startade haha. Kom hem runt sex och har sedan dess ätit och bara chillat lite. Ska kolla på nåt avsnitt av Supernatural nu och sen lägga mig. Börjar tidigt imorn, och om jag hade svårt att komma upp idag kommer jag dö imorn. Ciao!
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Det regnar och jag har ingen lust att ta mig ur sängen. Hjälp.

Radioactive

Kategori: Musik

 
De är så fucking grymma <3
 

Homework done

Kategori: Allmänt

Nu har jag seriöst gjort läxor hela dagen, så nu är det dags för Supernatural.

Snart klar

Kategori: Allmänt

Onsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
 
Idag har jag studiedag, och såklart vaknade jag med tuppen bara för att. Typiskt. Anyway, denna onsdag ska jag påbörja klippningen av mitt egna projekt, kolla på lite tv serier samt Big Momma's House 2. Asså jag och min lillebror kollade sönder på den när vi var yngre. Minnen säger jag bara.
 
Måste även skicka in en fotoläxa. Kanske kan städa lite också. Vi får se. Hoppas alla får en bra dag!
 

Gia Sena

Kategori: Musik

 
Grekisk musik ftw idag <3
 

This is why I love John Green

Kategori: Allmänt

 

Everything you touch, oh it dies

Kategori: Allmänt

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag hade jag två lektioner, och efter skolan gick jag till Gina Tricot med Amanda och Martina. Fick med mig en tröja samt ett par solglasögon. Det behövdes eftersom jag lyckats ta sönder två av mina gamla haha. Köpte även lite gott att äta på min studie dag imorgon.

När vi stod och väntade på tunnelbanan hjälpte Martina mig att filma lite till mitt egna projekt i skolan. Filmade nästan klart allting hemma efteråt. Har bara några scener kvar och sen ska jag klippa ihop det. Vi får se hur det går. Nej, nu ska jag kolla på Supernatural. Ciao!

Pics

Kategori: Allmänt

Hittade några gamla bilder, bl.a. två från när jag var på Metropol. Enjoy!

Söndag

Kategori: Allmänt

Denna helg spenderade jag framför datorn där jag äntligen kollade klart på Queer as Folk. Ännu en tv serie avklarad. Mitt liv är så livligt.

Här får ni en bild från i fredags.

Usch

Kategori: Allmänt

Myror har invaderat mitt hus. Får jag flytta in hos nån så länge? ='(

Gollum Covers Taylor Swift

Kategori: Allmänt

Hahahaha omg jag dör
 
 

Run baby run

Kategori: Musik

 

You're where my river flows

Kategori: Allmänt

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hade nyss historia prov och det gick inte bra kan jag säga er. Fan.

Mattelektion

Kategori: Allmänt

The best thing ever

Kategori: Allmänt


Seriöst, kolla på denna video!
 

Saker jag gillar med mig själv:

Kategori: Allmänt

  • Mitt hår
  • Mina ögon
  • Mina händer (trots att de är små)
  • Min förmåga att förstå när något är fel
  • Mina handleder
  • Mina tänder
  • Min förmåga att kunna skriva berättelser som folk tycker är bra
  • Min förmåga att kunna träffa rätt toner när jag sjunger
  • Att jag tycker att jag ser bra ut både med och utan smink
  • Att jag vågar lägga ut sånna här bilder på mig:
 

Come with me 24601

Kategori: Musik

 
Bara jag som försöker sjunga den här duetten med mig själv?
 
You know nothing of 24601
 
All I did was steal some my duty's to the law
 
You know nothing you have no rights
 
Dare you talk I AM WARNING YOU JAVERT
 
Bara jag?
 
Also:
 
YOU KNOW NOTHING OF JAVERT. I WAS BORN INSIDE A JAIL. I WAS BORN WITH SCUM LIKE YOU. I AM FROM THE GUTTER TOO.
 

Pluggar

Kategori: Allmänt

Lounge Act

Kategori: Musik

 
Truth, covered insecurity
I can't let you smother me
I'd like to, but it couldn't work
Trading off, taking turns
Don't regret a thing
And I've got this friend, you see
Who makes me feel
And I wanted more than I could steal
I'll arrest myself, I'll wear a shield
I'll go outta my way to prove I still
Smell her on you
 
Don't - tell me what I wanna hear
Afraid of never knowing fear
Experience anything you need
I'll keep fighting jealousy
'til it's fucking gone
 
And I've got this friend, you see
Who makes me feel
And I wanted more than I could steal
I'll arrest myself, I'll wear a shield
I'll go outta my way to prove I still
Smell her on you
 
Truth, covered insecurity
I can't let you smother me
Like to, but it couldn't work
Trading off, taking turns
Don't regret a thing
And I've got this friend, you see
Who makes me feel
And I wanted more than I could steal
I'll arrest myself, I'll wear a shield
I'll go outta my way to make you a deal
We've made a pact to learn from who
Ever we want without new rules
We'll share what's lost and what we grew
They'll go out of their way to prove they still
Smell her on you
They still smell her on you
Smell her on you
 

Baby, love me 'cause I'm playin' on the radio

Kategori: Allmänt

Sup!
 
Kom hem runt tio. Vart har jag varit då? Jo, vaknade runt fem, drog hemifrån vid sex, åkte med mina föräkdrar till deras jobb och fixade lite grejer, sedan var det vidare mot Sveriges Radio där vi var med i Metropol 93,8.  Min pappa har medverkat i en kampanj som heter Livskampen, där det gick ut på att tio Stockholmare skulle sluta röka. Det har nu gått en månad, så vi åkte dit och firade det lite. Jag fick även sjunga en låt. Live. På radio. Jag fick fucking sjunga på radio! Asså omg, kan fortfarande inte fatta det. Jag var sjukt nervös, lät säkert as dålig, var efter i musiken, men whatever! Nu har jag fått uppleva det.
 
När vi var klara hoppade jag och min lillebror på tunnelbanan och åkte hem. Ska kolla på lite tv serier nu för att lugna ner mitt hypande haha. Ses!
 

Vad gör vi uppe nu?

Kategori: Allmänt

When someone means more to you than you mean to them

Kategori: Allmänt

That sucks.

Sup

Kategori: Allmänt

Idag drog jag till Skärholmen med min mamma och lillebror, sedan kom Leffe och Alexandra och vi catchade upp lite med en fika, samt gick runt i affärer i några timmar. Efteråt gick jag till en målningskurs och påbörjade en tavla av ett träd. Kom hem för kanske tjugo minuter sen och är så trött så det inte är sant. Kul hade jag idag i alla fall. Får se till att träffa dessa underbara människor igen <3

Pom Poms

Kategori: Musik

 
My babies are back <3
 

Frukost

Kategori: Allmänt

Diet

Kategori: Allmänt

Dieten börjar nu. Får se hur länge jag står ut.

Welcome to my life

Kategori: Musik

 
No you don't know what it's like
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me