natassa.blogg.se

poetry is in the streets

16/1/19

Kategori: Allmänt

Ledig idag. Dricker fortfarande mitt morgonkaffe. Har tänt doftljus eftersom jag vill få slut på dem då de tar upp plats. Lyssnar på Nirvana och kollar på den karga världen utanför. Det snöar lätt. Kallt idag. Rastlös dag.
 
Har haft ett jättebra år hittills. Upptagen med roliga och spännande saker. Börjat gymma. Umgås med folk. Gått på bio två gånger. Spenderat tre dagar i rad med två klasskompisar som jag kommer närmare och närmare. Jobbat på min novell. Skrivit tenta och druckit vin och jobbat på uppgift från min plan B praktikplats som jag kommer vara på då det inte ens är i närheten av heltid, och börjat känna ångest igen angående plan A praktik. Måste ha en plan A. Måste spendera mer tid någonstans.
 
Vi har projektarbete i skolan nu. Älskar det jag ska hålla på med. Ska träffa personen vars texter jag ska arbeta med nästa vecka. Ska köpa InDesign på måndag, äntligen, så att jag kan börja. Inser att jag inte har många lektioner kvar i förlagskunskapen. Sorgligt.
 
Har knappt haft tid för mig själv sedan 2019 började, och det har faktiskt känts bra. Jag känner att jag har förändrats. Att jag orkar mer nu. Att jag vill mer. Mitt skrivande och läsande har fått lida, men det är okej. Jag behöver en paus ändå. Är helt utbränd på den fronten. Måste lära mig att vila ordentligt.
 
Har rensat en massa bland mina böcker, men väntar med att göra mig av med dem tills jag är säker. Har ett stort behov av att börja om, men tar det ett steg i taget.
 
Har höga förväntningar för detta år. Det kan sluta i katastrof, men gillar att jag har hopp. Gillar att det känns bättre nu, för tillfället.