natassa.blogg.se

write like you're running out of time

Bokens kraft

Kategori: Allmänt

Jag må ha legat i min säng i mitt halvdunkla rum endast någon meter ifrån höstregn, men i mitt huvud har jag de senaste timmarna befunnit mig i Italien. Tänk vad en bok kan göra med dig.
 
Vill inte prata om boken än. Är precis 100 sidor in i den och vet med en nästan kränkande säkerhet att jag kommer att älska den när jag väl är klar, men är samtidigt rädd att det inte alls kommer ske. Att något kommer hända i handlingen som kommer ändra min åsikt helt. Jag vet inte om andra oroar sig över detta, men ibland kan en bok ge ifrån sig sånna specifika vibbar som gör att jag är övertygad om att det är en Natassa bok, och när den inte är det känner jag mig nästan förrådd. Nu är det också så att jag för typ tio minuter sen beställde den och en annan bok jag nyligen läste från biblioteket då jag vill ha dem i min egen bokhylla, så att gå från att avguda den till det motsatta skulle vara väldigt irriterande nu.
 
Jag hade egentligen ingenting att skriva om. Har inte haft skrivlust de senaste dagarna, men har suttit här och känt att boken nästan kväver mig (på ett bra sätt), så jag kände mig tvungen att skriva, mest för att återvända till verkligheten och försöka minnas vart jag är, vem jag är. Att jag är i Sverige och inte Italien. Att det är oktober och inte juli.
 
Om jag kunde spendera hela mitt liv med att läsa och skriva skulle jag vara nöjd. Vi kan avsluta med det.
 
Dålig mobilbild, men vi får alla leva med det.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: