natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Snabb uppdatering

Kategori: Allmänt

Hej hej hej hoppas att alla har det bra!
 
Jag funderar på att börja skriva här igen; mest tankar och aktuella grejer jag vill kommentera på. Inte så mycket vardagssaker som tidigare. Kanske några enstaka inlägg ifall jag har gjort något riktigt kul, men annars så gör instagram ett jävligt bra jobb med att vara min digitala dagbok (@natassakaramouzis följ mig om ni vill!). Detta utrymme är nog mest menat för allt jag inte kan lägga upp där.
 
Men en snabb uppdatering om mitt liv ska ni ändå få! Just nu studerar jag på deltid på Södertörns högskola, och jag kan helt ärligt säga att det är ett utav de bästa besluten jag någonsin har gjort! Går en kurs i litteraturvetenskap, med inriktning drama och skapande svenska (dvs att vi skriver och läser en hel del) och jag kunde inte ha funnit en mer passande kurs för just mig. Har även ansökt till fortsättningskursen som är i vår, och efter det får vi se hur jag gör med pluggandet. Kanske ska bli litteraturvetare nu när jag börjar få grunderna eller nåt.
 
Har även lite jobb på g. Fick ett jobb som en frilansskribent för en hemsida tidigare i veckan, men har ännu inte accepterat. Får se hur det blir med det, samt de andra planerna jag har i åtankarna.
 
Annars rullar livet på och jag svävar mellan att älska mig själv och mitt liv och att tycka att allt är meningslöst. Det gamla vanliga då.
 
Just nu dricker jag vitt och skriver, så för tillfället är allt som det ska. Härligt.
 
 
Juste fan, fyllde 20 förra månaden.
Har tagit lite promenader i stan.
Fyllt min instagram med totalt onödiga och underbara bilder.
Samt bilder på naturen.
Och varit en aning social. Fast bara lite.


Kommentarer


Kommentera inlägget här: