natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Last day

Kategori: Allmänt

Igår, fredag, var det vår sista dag på jobbet. Saker har inte gått som vi velat, så ingen av oss kommer få våra kontrakt förnyade. Väldigt tråkigt, men det är bara att acceptera det och gå vidare till något annat. Till nästa äventyr.
 
Vår chef (föredetta chef omg) bjöd på fika och kaffe på kontoret runt elva, och jag blev lite emotionell när folk höll tal och så. Sedan vid tre drog vi alla till någon restaurant/bar som jag inte kan namnet på och började dricka. Föredetta chefen bjöd. Det var så trevligt att prata och umgås med dessa människor som jag har jobbat med i tre månader. Kommer sakna dem så.
 
Vid åtta var vi tvungna att lämna över bordet vi hade bokat, så jag, Francis och Virginia drog vidare till Hornsull och chillade lite i Judit & Bertil. Jag hade en middagsdejt egentligen, men eftersom jag inte kunde slita mig ifrån mina föredetta kollegor så kom han till mig, vi tog en öl, och drog sedan och åt korv innan vi åkte hem. En väldigt trevlig fredag.
 
Tänker skriva ett inlägg senare om vad jag har lärt mig under min tid på jobbet och så. Här kommer lite bilder från veckan. Har tyvärr inga bilder från igår alls, förutom min outfit.
 
 
Såhär såg jag ut igår.
Träffade Hanadi för lunch i måndags, sen gick vi runt lite i stan.
Bjöd min lillebror på glass i torsdags.
Max, vår lilla kontorshund <3
 

Kommentarer

  • Junitjej säger:

    Så trist att du inte kunde få jobba kvar där. Fin hund!

    2015-05-23 | 10:47:03
    Bloggadress: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här: