natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Torsdag - update och böcker

Kategori: Allmänt

För ungefär en månad sedan blev jag förkyld och det varade superlänge; rethosta och tappad röst and all that jazz. Nu börjar jag bli sjuk igen. Har lite ont i halsen, men värre än så har det inte blivit, och jag hoppas det förblir så. Försöker att inte prata och sjunga för mycket. Orkar verkligen inte gå igenom samma sak igen. Det tar alltid fem år för mig att bli frisk när jag väl är sjuk.
 
Har nyss skrivit min önskelista till jul som det barn jag är. Men seriöst, önskelistor är grymma. Hur annars ska man veta vad man ska köpa till folk? Jag önskade mig två skivor, en bok, ett läppstift och lite underkläder. Kan ju givetvist köpa allt det där själv, men mamma och pappa vill ha lite alternativ att välja från.
 
Den senaste tiden har jag bara läst och skrivit, samt gått och jobbat på Knatteskutt på helger. Det är typ det. Väldigt skönt faktiskt. Imorgon ska jag och familjen kaaaanske på bio för att se Mockingjay del 1. Jag är så jääävla taggad! Snart kommer den sista delen i the Hobbit ut också. Asså jag längtar!
 
Jag har förövrigt läst väldigt många böcker denna höst, så med brist på annat att skriva om kan jag nämna dem här och nu! (detta är alltså inte i ordning)
 
1) The Hobbit av J. R. R. Tolkien
 
2) Insurgent av Veronica Roth (läste Divergent, den första boken i serien, i somras)
 
3) Allegiant av Veronica Roth
 
4) The Hound of the Baskervilles av Arthur Conan Doyle
 
5) A Study In Scarlet av Arthur Conan Doyle
 
6) Dead Poets Society av N.H. Kleinbaum
 
7) The Maze Runner av James Dashner
 
Just nu läser jag The Scorch Trials av James Dashner, som är den andra boken i The Maze Runner serien. Jag påbörjade även Desolation Angels av Jack Kerouac, men hade svårt att komma in i den, så jag la den åt sidan så länge.
 
Nu tänkte jag läsa lite faktiskt. Boken är ju så otroligt bra. Ville bara kika in lite snabbt och säga hej. Byeeee!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: