natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Fredag + helg

Kategori: Allmänt

I fredags drog jag, familjen och Jossie och såg Mockingjay part 1 OCH DEN VAR SÅ JÄVLA BRA! Folk tycker att den var seg och tråkig, men asså det var liksom halva boken och Katniss lider av PTSD och denna film var liksom en filler för vad som hände efter spelen och hur hela revolutionen startade. Det fanns ju liksom action i den också. Läs boken förfan.
 
I lördags var det först Knatteskutt på förmiddagen, och sedan på kvällen drog jag, Martina och Amanda och såg en musikaluppspelning av Moulin Rouge. Våran före detta klasskamrat spelade Greven. Jag älskar filmen Moulin Rouge, så när han för massa månader sedan berättade att de ska göra en uppsättning av den så svor jag på mitt liv att jag skulle komma och se den. Den var så otroligt bra! Eloge till dem.
 
Igår var det sista Knatteskuttsträningen ever och det känns både lite sorligt och ganska skönt. Nu får jag tillbaka mina helger. Har ju inte kunnat träffa Melina på 500 år eftersom jag har varit upptagen varje helg. När jag kom hem åt jag lite pizza som blev kvar efter familjens lunch och sedan drog vi och övningskörde. För första gången. Någonsin. Vi åkte till parkeringen vid IP och körde runt lite och fick känna på hur det var att köra; först jag och sen min lillebror. Tycker faktiskt att det gick väldigt bra för att vara första gången jag någonsin sitter bakom en ratt. Det tyckte mina föräldrar också. Hoppas på att jag får det där körkortet innan September.
 
Idag har jag inga planer. Tänkte rensa min garderob samt plugga lite körkortsteori. Kanske målar naglarna. Det regnar och blåser ute, så där vill man ju inte befinna sig. Ha en bra dag, people!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: