natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag var en dag med blandade känslor som i efterhand var helt okej. Egentligen hade jag bara en normal lektion. På engelskan så skulle vi kolla på film, men läraren kunde inte få igång den, så vi fick sluta. Sedan var det en tre timmars håltimme som gällde där jag och Martina försökte plugga till naturprovet vi hade senare under dagen. Kan men glädje meddela att jag fick ett starkt C. Jag var ett poäng ifrån B. Fatta irritationen! Jag höjde mig dock från förra gången då jag fick D. På de två föregående proven fick jag B, så nu kanske jag höjde mig en aning igen.
 
Vi fick även tillbaka våra engelska rapporter och jag fick A. A! Gud, så glad jag blev. Jag var tydligen den enda i lärarens två grupper som hade fått det. Lycka! Ja, jag skryter, men det borde jag få. Jag fick A:n hela tiden i ettan och tvåan, men i trean fuckades allt upp, så jag måste skryta medan jag kan haha.
 
Egentligen tror jag inte någon enda liten själ bryr sig om vad jag nyss har skrivit, but oh well. När jag kom hem drunknade jag i kaffe eftersom jag hade gått i sömnen hela dagen. Har inte gjort något mer anmärkningsbart idag. Jag som skulle plugga heh.
 
Ni får ha det så bra så länge så hörs vi när vi hörs. Ciao!
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Jag bryr mig!!!! Och jag är så jääävla stolt över dig miss america <3

    2014-05-06 | 21:58:18

Kommentera inlägget här: