natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Yesterday

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla sömntutor! Och till er som var uppe med tuppen precis som jag säger jag bara hej.
 
Ny dag, nya möjligheter! Okej, jag ska sluta låta så jävla skum, men jag fick nyss värsta glädjerushen. Gårdagen spenderades först på stan med mamma, mammas kompis, och Leffe där det blev lite shopping, lunch, lunch igen (trodde inte jag skulle hinna käka middag så jag åt två gånger höhö), frustration och glädje. Intressant dag helt enkelt. Jag fick med mig ett par jeans och ett par skor som jag dör för. Jag seriöst dör för dem.
 
Det blev lite strul så jag kom hem senare än beräknat och fick byta om fort som fan, kladda på lite läppstift och sticka iväg igen på direkten. Vi skulle nämligen fira Amanda som fyllde år igår! Tanken var att vi skulle till Humlan vid Humlegården (eller nåt), men stället var tydligen stängt, så vi drog oss mot Friday's på Stureplan istället. Vi som hade bestämt att bara dricka lite drinkar hade till slut ätit både varmrätt och efterrätt haha. Men det var ju trevligt det med! Det blev för övrigt inga drinkar. Felicia hade glömt sitt leg (stavning?), och vi hade genom tidigare erfarenheter kunskapen att chansen att vi andra skulle få dricka när vi inte kunde bevisa att hon faktiskt är över 18 var väldigt små, så jag och Amanda tänkte att vi kunde köpa från baren istället, men där var det 20-årsgräns. Haha palla.
 
Vi rörde oss därifrån ganska snabbt efter det. Felicia sprang iväg för att hinna med sitt tåg, Amanda valde att ta buss, och jag och Sara knallade iväg mot TC och kunde samtidigt få in lite motion och en pratstund. Jag var hemma runt halv tolv tiden och gick och la mig nästan på en gång. Hade inte hunnit sitta ner alls igår, så jag somnade rätt så fort.
 
Det var i alla fall väldigt trevligt att träffa dessa tjejer igen. Hade inte sett dem på lite över två veckor, och det är sjukt hur mycket jag faktiskt saknade dem. Man tror inte att man är så beroende av vissa människor förrän man vet att man inte kommer träffa dem nästan varje dag som man har gjort i tre år. Synd att Hanadi och Martina inte kunde komma. We missed you, guys! Jag hoppas att vi alla kan samlas när jag väl kommer tillbaka från Grekland.
 
Nu ska jag skriva, skriva och skriva, sedan ska jag kolla på film. Har inga speciella planer för denna dag, så vi får se vart den leder. Ciao!
 
 
Jeansen jag köpte
Skorna 😍😍

Kommentarer


Kommentera inlägget här: