natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Aftermath

Kategori: Allmänt

Måste ha dragit på mig nåt på flaket för tre dagar efter studenten så blir jag förkyld och det har hållt i sig i en och en halv vecka. Jag snackar inte om någon liten snuva, utan jag har hostat lungorna ur mig i en vecka nu, men det verkar äntligen ha börjat lida mot ett slut. Så jag har mest varit sängliggandes sedan studenten. Jag kan praktiskt taget räkna upp gångerna jag lämnade huset på en hand.
 
1. Förra lördagen var jag på bio med Leffe och vi såg Divergent som var skit bra.
 
2. Förra söndagen var jag på min lillebrors fotbollsmatch.
 
3. Förra måndagen tatuerade jag mig.
 
4. Förra tisdagen hängde jag med till min lillebrors skola. Han hade bal och avslutning och familjen fick vara med i slutet. 
 
5. Förra onsdagen var jag på en förhandsvisning av filmen The Fault In Our Stars med Martina. Vi hade båda läst boken och blev bemötta av en utomordentlig filmatisering.
 
6. I söndags var jag och shoppade med familjen trots att min röst hade tagit semester den dagen. Fick med mig två klänningar. Ganska nice ändå.
 
7. Igår, onsdag, var jag först hos mormor och morfar och åt lunch med Christos. Sedan drog jag och Leffe till Heron City där vi först fikade och sedan åt middag. Ja, vi fikar innan maten. Det har blivit en tradition för oss.
 
Okej, kanske inte riktigt kunde räkna upp allt på en hand, men ni fattar vinken. Nu när jag äntligen börjar återhämta mig så kan jag leva livet lite innan jag åker till Grekland nästa vecka. Fast inte idag. Idag är det regnigt och kallt ute, så jag ska spendera dagen med att skriva och kolla på serier/filmer/musikaler. Ha det awesome allihopa!
 
 
Tredje gaddningen
Denna gjorde ondast av alla.
Min lillebror gick ut nian och hade bal.
Sjukling
En av klänningarna jag köpte bars igår.
Jag och alla mina vänner.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: