natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Let's be alone together

Kategori: Musik

 
I don't know where you're going, but do you got room for one more troubled soul?
 

Queen

Kategori: Musik

 

The Fault In Our Stars - Trailer

Kategori: Allmänt

 
Jag har gråtit i typ två dagar nu tack vare den här jävla trailern. Längtar sååå till juni då jag äntligen kan se allt som jag läste komma till liv.
 

Grattis mamma!

Kategori: Allmänt

Idag fyller min fina mamma år! Älskar dig <3


I'll never be that girl again

Kategori: Musik

 

Sick

Kategori: Allmänt

Jag är sjuk. Inte förkyld, utan jag har blivit drabbad av magsjuka, vinterkräksjuka, whatever man kallar den. Eller så åt jag något dåligt, men jag har iaf mått skit hela dagen. Är fett stolt över att jag tog mig till skolan idag, trots att det var korkat gjort. Har i alla fall sovit i typ fyra timmar nu. Eller aa, sovit och sovit. Vaknar varje halvtimme eller nåt och springer till toan. Eller så krampar mina fötter.

Nu mår jag en aning bättre, men kan inte påstå att jag mår bra. Nu ska jag försöka äta lite. Fan, min kusin fyller år idag och jag fick skippa att fira honom. Min mamma fyller år imorn. Vet inte riktigt hur det ska gå. Oh well.

Här får ni en bild från i helgen.

Monday

Kategori: Allmänt

Asså helvete vad blåsigt det har varit idag! Höll på att flyga iväg haha. Denna dag var i alla fall rätt så bra. Jag fick dock stå i Slussen i typ fem år eftersom det var problem på röda linjen. Suuuuck. Oh well, kom hem en timme senare än beräknat och har sedan dess ätit, gjort läxor samt skrivit ut lite stuff. Just nu väntar jag på att min lillebror ska bli klar med vad han nu gör så att jag kan hjälpa honom med en läxa. Mer spännande än så kommer min kväll inte att bli. Vi får höras när jag har något mer att prata om. Ciao!
 
 
Så jävla snygg man kan vara.

Enough

Kategori: Allmänt

Är så trött på denna viktmani som har pågått sedan jag var 12. Låt mig vara tjock och lycklig istället för tjock och olycklig, tack.


It runs in the family

Kategori: Musik

Jag hade min iTunes på shuffle och från ingenstans kommer en av min farbrors låtar på. Asså jag hade glömt vilken talang han har. Sen bestämde jag mig för att söka upp honom på youtube och fick fan resultat! Här har ni min favoritlåt från hans CD. Även om man inte förstår grekiska så är den fan värd att lyssna på.
 
 
Vad kan jag säga? Talang går i släkten ;)
 

Don't be alarmed when sinners sin

Kategori: Allmänt


Broadway, here I come

Kategori: Musik

 
Jag bryter min tystnad med denna underbara låt som sjungs av den fantastiska Jeremy Jordan. Kan relatera som fan till den för att vara ärlig.
 

I'm high above the city
I'm standing on the ledge
The view from here is pretty
And I step off the edge

And now I'm falling, baby,
through the sky, through the sky
I'm falling, baby, through the sky
It's my calling,
baby, don't you cry, don't you cry
I'm falling down through the sky

Toward the street that I'm from
Oh Broadway here I come
Broadway here I come

The pressure it increases
The closer that I get
I could almost go to pieces
But I'm not quite there yet

See I've been braving crazy weather
Drownin' out my cries
I'll pull myself together
I'm focused on the prize

I'm falling, baby, through the sky, through the sky
I'm  falling, baby, through the sky
It's my calling, baby, don't you cry, don't you cry
I'm falling down through the sky

Its a tune you can hum
Oh Broadway here I come
hmmmmmmmmm

Will I remain the same, or will it change a little bit
Will I feel broken or totally complete
Will I retain my name when I'm the biggest hugest hit
Or will I blend in with the rest of the street

The people all are pointing
I bet they'd never guess
That the saint that they're anointing
Is frightened of the mess

But even though I fear it
I'm playing all my cards
Baby, you are gonna hear it
When I give them my regards

I'm falling, baby, through the sky, through the sky
I'm  falling, baby, through the sky
It's my calling, baby, don't you cry, don't you cry
I'm falling down through the sky

And I refuse to go numb

Oh, Broadway here I come
Broadway, here I come
Broadway, here I come
Broadway, Broadway, here I come
Here I come!

And the last thing I hear
As the impact grows near
Is it a scream or a cheer?
Well, never mind, I'll never find out
'Cause Broadway, I am here!

Tuesday evening

Kategori: Allmänt

Jag ser inte fram emot någonting just nu, min motivation ligger på noll, min ångest och depression bestämde sig för att hälsa på, och grädden på moset är nog att skolan börjar imorn. Dock så fick jag med mig en tröja, ett halsband och ett mobilskal idag när jag shoppade, så allt kanske inte är så hemskt ändå.

Nu ska jag örfila mig själv för att jag har spenderat majoriteten av mitt förbaskade liv med att längta efter något jag inte ens vill ha och sedan lägga mig. Ha det bättre än mig, friends!

Den enda som aldrig dömer mig. Det är dock antagligen för att han är en hund.

Baby, you sound good to me

Kategori: Allmänt

 Fyfan va hon är bra <3
 

Weekend

Kategori: Allmänt

Spenderade som sagt helgen hos Melina. Här får ni lite pics.

Träffade Danny. Fullkomligt normalt.

Star-clear sky

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig riktigt varit säker på om jag dyrkar natten eller fruktar den. I varje hörn döljs något okänt som ögat ej kan se, och mörkret omsluter dig som om den vore rädd att tappa bort dig. I den spända tystnaden hörs ekot från det skrik som natten inte kan få ut. "Låt inte solen överrösta mig ännu en gång." Natten dör under varje soluppgång, men vi bara ler. Vi gnuggar bort sömnen och är redo för en ny dag. Eller så gör vi precis tvärtom. Vi suckar tungt och slänger täcket över ansiktet och önskar att natten kunde vara lite längre. Men när det väl är dags för oss att lägga oss efter en dag fylld med oförglömliga spektakel bestämmer vi oss för att natten inte är bra nog för oss och börjar knuffa iväg den. Bort. Försvinn. Jag vill inte ha dig här. Vi ignorerar dess närvaro och låtsats att solen inte övergett oss. Vi förnekar att vi blev kvarlämnade till nattens klor. Men natten kan inte rå för att solen är en uppmärksamhetssökande idiot som bara drar när den väl fått det den vill ha. Natten är alltid där och plockar upp bitarna som föll under solens skadande strålar. Den läker oss med sitt kyliga mörker. Men den kan även vara tiden då vi faller isär mest. Var ärliga; vem har inte gråtit sig själv till sömn i nattens skyddande famn? Jag har kommit fram till att natten är en fantastisk tid på dygnet. Vi är bara rädda för vad som gömmer sig i dess vrå.
 
Jag inledde detta inlägg med en text om natten eftersom händelsen jag kommer dela med mig av skedde efter midnatt, och det var nog en av de mest underbara upplevelserna i mitt liv.
 
Klockan var runt ett och jag var hemma hos min kompis Melina. Hon bor på landet, ca. en timme ifrån mitt hus, så jag brukar stanna i ett par dagar varje gång jag hälsar på. Denna gång var även hennes kusin från Grekland där; Kris. Vi hade under dagen firat Kris kommande 18 årsdag med ett besök på Globen, middag och laserdome. Vi var trötta; eller rättare sagt, jag och Melina var trötta. Kris hade precis innan vi skulle dra runt halv tio tiden klunkat ner en energidricka, så ni kan ju gissa resten. Han praktiskt taget föll ner på knä och bad oss göra något med honom. Vi bestämde oss för att ta en kort springtur ute för att göra oss av med hans energi, men det slutade med så mycket mer.
 
Mitt i natten gav vi oss ut på en promenad runt åkern Melina bor bredvid. Det var inte en lång promenad, för att vara ärlig, men det var kolsvart, blött, och vi hade varken mobiler eller jackor med oss. Vi hoppade runt och försökte undvika de osynliga vattenpölarna från dagens regnfall. Till slut hamnade vi på en bilväg och slapp de leriga stigarna. Men hela upplevelsen i sig var fantastisk. Man behövde bara lyfta på sitt huvud och genast få syn på den vackraste himlen någonsin. Jag har nog aldrig sett så klara stjärnor förut. Det var otroligt. Jag må ha gått några meter efter de andra och jämrat mig över att vi kommer bli mördade, men inuti mådde jag bättre än någonsin. Jag är så lycklig när jag hälsar på Melina. Allt är så annorlunda där.
 
Någon halvtimme senare skuttade vi in till huset igen. Ja, vi skuttade faktiskt. Hand i hand alla tre med Kris byxor slängandes i luften. Jag är glad att vi gick med på att gå ut den natten.
 

2014

Kategori: Allmänt

Kände att det var dags för en update, mest för att det är ett år sedan jag skaffade denna blogg. Grattis bloggen! Party at Gatsby's!

På nyårsafton drog jag och Martina till en fest och rullade hem till henne runt sex på morgonen och det har tagit typ två dagar för mig att återhämta mig haha. Kanske för att jag endast fick fyra timmars sömn efter det och inte riktigt fått sova ut sen dess heller. Oh well, kul var det i alla fall.

Idag ska jag till Trosa och hälsa på Melina. Stannar där hela helgen och jag är så jävla taggad! Här får bi bilder från nyår.