natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Corfu

Kategori: Allmänt

What's up!
 
Jag har varit frånvarande ett tag, men jag har i alla fall lite saker att berätta!

Tidigare i veckan var jag i Grekland - igen. Tre dagar efter att jag kom hem från Rhodos drog jag hem till Melina för att träffa henne innan hon skulle dra på semester, och det slutade med att jag bokade en biljett och hängde på. Hon skulle vara borta i tre veckor; jag bestämde mig för att joina den sista.
 
Vackra Korfu blev det. Melina har släkt där nere och hon och hennes vänner skulle bo i deras sommarstuga (som är en liten, sunkig men perfekt lägenhet) precis bredvid stranden vid underbara Ipsos. Man hade seriöst allt precis bredvid. Supermarkets, caféer med wifi (Calypso, för att vara exakt. Vårt favoritställe!), och inte minst alla klubbar och barer. Jag åkte dit förra torsdagen (landade dock tidigt på fredagen) och spenderade en underbar vecka tillsammans med Melina, Ida, Erika och Kris (Kris är Melinas kusin). Har inte så mycket mer att säga annat än att hela stället kryllade av italienare. Vi blev vän med fyra stycken. Vi spenderade varje natt vid "våra plankor" på stranden och förkrökte innan vi antingen drog till baren CoCoon eller till klubben Mojitos. Eller så drog vi hem och sov. Vi lyckades i alla fall vända på dygnet totalt.
 
Vi åkte in till Corfu Town två gånger; en gång mitt i veckan och en annan dagen innan vi skulle dra. Vårt flyg åkte nämligen mitt i natten, så vi spenderade dagen hemma hos Kris i stan. Vi besökte något slott och satt uppe på dess mur och tittade ut över vattnet, vilket var helt otroligt. Juste! En natt var vi på skumparty också! Så jävla underbart!
 
Låter bilderna tala för sig själva. En sak är säker. Jag åker definitivt tillbaka nästa år.
 
 
Sista gyron. Vi åt gyros varje natt innan vi gick och la oss.
Hennatatueringar

Take me back. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: