natassa.blogg.se

write like you're running out of time

Sad Saturday

Kategori: Allmänt

Mitt humör har verkligen varit upp och ner idag. Eller egentligen har den bara varit ner. Vet inte varför, men typ allt får mig att bli ledsen. Det började med att jag grät mig själv till sömns igår utan anledning, vaknade och kände mig tom, började gråta igen runt lunchtid. Det är liksom inget som har hänt, men jag känner mig som värsta vraket. Jag antar att sånna dagar är oundvikliga.
 
För övrigt gjorde jag klart ett psykologi arbete och försökte (betona försökte) jobba på en text till mitt gymnasiearbete, men det gick inge vidare, så jag satte mig ner och "råkade" läsa ett helt kapitel i en engelska bok vi läser i skolan. Skulle egentligen bara läsa några sidor för att få ett litet humm om hur den är. Vår lärare har inte sagt hur långt vi ska läsa eller så; jag antar att det kommer bli känt nästa vecka, men jag kunde helt enkelt inte lämna ifrån mig den. Den är sååå bra! Den heter The God Of Small Things och är skriven av Arundhati Roy. Jag hoppas verkligen att boken fortsätter i denna stil även under resten av katitlena.
 
Nu ska jag eventuellt kolla på det nya Glee avsnittet som jag inte har sett än samt dem nyaste White Collar episoderna, men något säger mig att jag kommer fastna framför något annat. Aja, ha en fortsatt bra lördag!
 
Gammal bild, men jag ser exakt likadan ut idag.
 

Kommentarer

 • SUGARSIN - Med spår av unicorns säger:

  Gör något som gör dig lycklig! tänk på dig själv <3
  käka godis, ring en vän, se på en komedi eller nåt.
  Hoppas att du mår bättre snart!

  hugs

  2013-11-09 | 17:37:35
  Bloggadress: http://www.sugarsin.blogg.se

Kommentera inlägget här: