natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Fredag

Kategori: Allmänt

Igår var det skolavslutning, och efteråt drog jag och mis amigos till Pengarna På Bordet där jag stod i publiken en sista gång. Har nu tjänat lite över 1000 spänn. Värt. Sen åkte vi hem till Amanda i Odenplan och hade sleepover. Käkade tacos, körde roliga lekar, och öppnade upp våra själar för varandra. Jag kan nu säga att dessa tjejer vet allt om mig, något ingen någonsin har gjort, och jag ångrar det inte en sekund. I trust them with my life.
 
Efter att ha blivit väckt av Felicias alarm vid sju låg jag och led i ungefär en timme innan jag lyckades somna om haha. Vaknade sen runt halv elva, åt frukost och så och var hemma runt ett. Riktigt roligt hade jag det i alla fall. Det måste vi fan göra om.
 
När jag väl var hemma bestämde jag mig för att sortera bland mina skolsaker, kasta bort det jag inte behöver, lägga undan det jag vill spara, ta ut allt ur väskan osv. Tänkte damma och städa lite i huset, men det får vänta till sen. Är ganska seg just nu, så ska bara chilla lite framför datorn.
 
För övrigt är jag rätt så nöjd med mina betyg. Eller aa, jag skulle helst vilja ha A i allt, men man får vara nöjd med det man får.
 
PS: Sommarlov!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: