natassa.blogg.se

write like you're running out of time

Life's good

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Hade historia och svenska, fick sluta tidigare, drog till syo och fixade lite grejer med Hanadi, Sara och Amanda, köpte en cheesecake cookie dough från Espresso House som jag delade med dem, fick sällskap hela vägen hem, hjälpte en man med att hitta ett telefon nummer och bara mådde bra idag. Håller även på att skriva ett mail till en av mina lärare angående en viktig sak. Det känns som att livet är på topp just nu. Jag har underbara vänner, en fantastisk familj, vad mer kan jag behöva? Det ända jag är lite rädd för är framtiden, men det är nog alla i min ålder.
 
Ska på barista utbildning på söndag också, plus att min pappa sa att han ska bjuda mig på kaffe på lördag eftersom jag fick A på en svenska uppsats. Vill inte skryta, men har många saker att vara tacksam för idag.
 
Fick även höra av en gammal man att det inte spelar någon roll hur den ser ut, det är vad man gör med den som räknas, hahahaha okeeeej.
 
Nu ska jag fylla i några papper, äta upp mina vindruvor och kolla på några avsnitt av Supernatural. Här får ni en låt så länge. Bye! <3
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: