natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Fallen ängel

Kategori: Böcker

Boken Fallen Ängel, eller Hush, Hush som den heter på engelska, är skriven av den amerikanska författarinnan Becca Flitzpatrick. Den handlar om Nora Grey, en tonåring som bor i Coldwater, Maine. Noras uppmärksamhet flyger genast till den mystiske Patch, som dyker upp överallt i hennes liv, och som dessutom verkar veta mer om henne än hennes närmsta vänner. Nora kan inte hejda sig själv från att dras till Patch, men vad kommer hända när sanningen om denna främling går upp för henne? Är det försent att fly? Eller den viktigaste frågan kanske är; är det värt att stanna?
 
Jag läste denna kärleksnovel för kanske 2-3 år sedan och jag fastnade för den direkt! Den var spännande och jag kände verkligen av stämningen, så ibland trodde jag att jag var med om händelserna. Den fick mig även att gå runt i flera dagar efteråt och bara tänka på den, vilket jag tycker är en viktig faktor för att kunna kalla en bok bra. Den är inte för lång eller för kort. Den är helt enkelt perfekt ifall man vill vara med om ett äventyr och leva i någon annans skor ett tag.
 
Jag rekommenderar denna bok för alla som gillar fantasy, kärlek eller helt enkelt bara är ute efter något som är värt all läsa.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: