natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Look at how far I've come

Kategori: Allmänt

(varning för långt, ostrukturerat och ointressant inlägg)
 
Godmorgon!
 
Denna morgon började segt då jag nästan vägrade kliva ur sängen. Mest för att vår naturlektion blev inställd igår, och det är just natur vi har som första ämne på onsdagar. Jag låg och halvsov medan jag önskade att även dagens lektion skulle ställas in. Det har hänt många gånger att jag gör mig iordning precis innan jag får reda på att en lektion är inställd, och jag ville inte att det skulle hända idag.
 
Mina önskingar går aldrig i uppfyllelse tydligen.
 
Jag är påklädd, står i köket och häller upp lite kaffe till mig själv; jag är helt redo att fånga dagen. Och vad händer? Jo, jag får reda på att naturlektionen är inställd. Haha, rätt så surt då jag inte kan somna om när jag väl är uppe.
 
Nej, men skämt åsido, det känns bra att inte gå upp tjugo minuter innan jag ska dra som jag har gjort dem senaste två dagarna. Nu kan jag dricka mitt kaffe ifred och sedan fixa iordning någon slags lunch då jag missar den i skolan. Idag ska vi filma på filmkunskapslektionen. Är dock lite orolig över hur vi ska ha allt filmat och klippt till nästa vecka, men jag antar att vi får diskutera det i gruppen.
 
Nej, nu får det vara slutpratat om skolan. Jag har sån jävla träningsverk sedan i måndags så det inte är klokt. Men det bevisar bara att jag kör hårt på gymmet, och det är just så det ska vara. Idag är ingen gymdag, så efter skolan ska jag till Stadium med min familj. Det är nån rea där, så jag ska se till att skaffa mig en sport-bh. Kan kolla på resten av träningskläderna någon annan gång.
 
På tal om absolut ingenting, jag må vara tröttare än någonsin just nu, men samtidigt så är jag så taggad på livet! Gaah, om man bortser från provet jag har nästa vecka som jag inte har börjat plugga till samt boken som ska vara klar samma dag som jag inte ens är halvvägs med och börjar få lite ångest över...så är allting näst intill perfekt just nu! Åh, vad jag längtar till jullovet <3
 
För övrigt så har jag dunkat musikallåtar och drömt om att stå på en Broadway scen. Nu ska jag sluta babbla. Ha en underbar dag!
 
Ännu en oldie eftersom jag inte pallar överföra bilder från mobilen haha.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: