natassa.blogg.se

poetry is in the streets

Hurry up, May

Kategori: Allmänt

Min gudfar och gudsyster roadtrippar i USA, min kompis är i London, but you know what? I don't even care because I GOT MILEY TICKETS! Asså omg jag ska se personen jag har sett upp till i sju år nu LIVE i maj! Fatta! Jag, Leffe, Alexandra och Martina. Jag ska se my queen med några av mina bästa vänner sex dagar innan jag tar studenten. Detta är helt obegripligt. Jag är i chock. Jag har inte riktigt insett det än.
 
Jag struntar fullkomligt i hur mycket skit jag får. Jag älskar Miley, har alltid älskat henne, och kommer alltid älska henne. Jag blev mobbad som fan över det i sexan och högstadiet, men nu ska du fan avlägsna dig om du badmouthar henne i min närhet. Jag tar det personligt. Du får ha dina åsikter, men du behöver fan inte snacka skit.
 
Miley är en del av vad som har gjort mig till den jag är idag. Jag älskar hennes nya stil, jag älskade hennes gamla; det finns inget denna kvinna kan göra fel. Hennes nya album äger och jag kan inte vänta tills jag står där i samma rum som henne och sjunger med till alla låtar så högt jag kan. Gaaahhh längtar så mycket!
 
30:e maj kan skynda på, tack.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: