natassa.blogg.se

write like you're running out of time

Onödigt inlägg som jag vet att ni älskar

Kategori: Allmänt

Har lyckats bocka av lite ärenden idag, vilket kändes skönt. Skola, återlämning av biblioteksböcker, häng med Ida som jag inte hade sett på evigheter där vi även utbytte presenter eftersom vi båda fyllde år förra månaden. Hon gav mig även två böcker som hon hade tänkt göra sig av med och som jag bestämde mig för att adoptera. Älskar att adoptera böcker. Mår liksom inte lika dåligt om jag i slutändan avskyr dem och ger bort dem så fort jag bara kan.
 
Kanske inte ska adoptera någon levande varelse...
 
Har väl egentligen inget roligare att säga, men jag går av och an och väntar på att bloggar jag följer ska uppdatera, sen tänkte jag att det kanske finns en stackars varelse som väntar på att JAG ska uppdatera (vilket dock är diskutabelt), så tänkte slänga ihop något. Varsågod?
 
Asså det värsta blogg punkt se har gjort är att inte inkludera ett stavningsprogram i sina inlägg. Det tar liksom dubbelt så lång tid eftersom jag blir osäker på om jag stavade något rätt och måste sedan kolla upp det. Borde typ skriva i word istället.
 
Vad mer onödigt kan jag säga nu när jag är i farten? Hmm. Meh, jag låter det vara. För denna gång. Go on och fortsätt med det ni gjorde. Jag kanske är klyftigare imorgon.
 
Fikade i Vällingby med Idaho, men det var något fel på något så man kunde inte få espressodrinkar, så jag levde kvar i sommaren en stund till.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: