natassa.blogg.se

write like you're running out of time

Planer

Kategori: Allmänt

Eftersom jag börjar skolan igen på torsdag så hade jag ställt alarm på 8:30 för att försöka få tillbaka en slags rutin. Hade som vana att gå upp mellan 8 och 9 varje dag under en period, men nu för tiden är det snarare vid 11 som jag startar dagen. Det känns inte så bra. Inte nog med att jag blir seg och orkar knappt göra något; halva dagen försvinner ju också. Jag vill ha tillbaka mina morgnar.
 
Well, fick inte tillbaka ett skit idag. Stängde av alarmet och somnade om till 10:15. Man ba bra jobbat. Har ätit frukost nu i alla fall och sitter med en kopp kaffee och funderar på vart jag ska börja. Eftersom vi har skrivit c-uppsats i skolan är det nu dags för oss att opponera på varandras uppsatser, så tänkte skriva ut den jag fick och gå igenom den idag. De frågade mig även om jag kunde jobba imorgon, så nu blir jag av med en dag och måste vara extra produktiv idag istället. Planerar även att träna idag och komma in i den rutinen igen. Nu handlar det inte bara om att gå ner i vikt längre. Det handlar om min hälsa. Har mått så otroligt dåligt de senaste dagarna. Varit utmattad, seg, svag osv, och jag är väldigt säker på att min livsstil är boven i det hela. Det är dags att ändra på saker och ting, ett steg i taget. Jag gjorde bra ifrån mig under första halvan av 2016 och gick ner 6kg. Under 2017 vill jag göra ännu bättre ifrån mig.
 
Finns ingen riktig mening med detta inlägg förutom att jag ville skriva av mig. Ibland känns det som om man har lite mer kontroll över allt om man skriver ner sina planer. Funderar på att skaffa en kalender för att kunna ha en bättre koll på mitt liv, men bloggen fungerar också lite då och då. Vill göra så mycket i år, och en av dessa saker är att planera allting bättre. Brukar inte glömma bort saker, men är rädd att jag kommer bli överväldigad under året, så en kalender skulle nog sitta fint!
 
Nej, nu ska jag dricka upp mitt kaffe och börja vara produktiv. Ha en bra måndag vem som nu läser detta!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: