natassa.blogg.se

write like you're running out of time

Something new

Kategori: Allmänt

Förutom att min fot måste vara så jävla envis och fortfarande göra ont trots att jag skadade mig för över tre veckor sedan, så har denna dag varit helt okej! För att vara måndag har den varit grym. Kollade min statistik lite fort och såg att den var, i jämförelse med tidigare dagar, uppe i skyn igår, tack vare mitt inlägg om internationella kvinnodagen. Hade även en hel del mer besökare än vad jag brukar idag, så kände mig lite pressad att uppdatera.
 
Kom hem från jobbet för ungefär 20 minuter sedan. Vi blev klara med vår uppgift och får nu äntligen gå vidare till mer kreativa saker. Nu kommer våra skrivkunskaper sättas på prov på riktigt, och det stimulerar och skrämmer och upphetsar och förintar mitt självförtroende. Å ena sidan så uppfyller jag en dröm jag inte visste att jag hade innan jag ens är 20. Att få skriva professionellt och, på sätt och vis, försörja mig på min talang. Trodde dock alltid att jag skulle ge ut böcker, men att skapa innehåll för en webbsida, vilket faktiskt kolliderar någorlunda med det jag pluggade på gymnasiet, är ju inte så pjåkigt. Det kan ju leda till större grejer.
 
Å andra sidan så är jag rädd att jag inte har den där talangen jag nämnde. Att det visar sig att jag är sämre än vad jag och folket som anställde mig trodde. Men det är en ganska irrationell rädsla som jag inser är absurd av att bara tänka på den. Men jag har aldrig någonsin behövt skriva konstant hela dagarna, varje dag, förutom på min egna fritid då jag pumpade ut material som inte behövde bli godkänd av någon. Det jag skapar kommer nu att läsas av andra och vara en liten del av vad som kommer avgöra företagets framtid. Snacka om press. Men jag är stolt över att få uppleva denna press. Mer än vad mina överflödiga ord kan beskriva.
 
Slutligen så vill jag bara tala om att jag har börjat läsa Kerouacs verk igen, och det är antagligen därför jag uttrycker mig som jag gör just nu. Eller så är det för att jag nyss läste ut The Sign Of Four av Arthur Conan Doyle. Oavsett vad så skyller vi på en död man.
 
 
Kände mig en aning cool igår.
Visade upp mina älsklingar på insta.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: