natassa.blogg.se

write like you're running out of time

Update-o

Kategori: Allmänt

Tjenare! Har lite saker att berätta faktiskt, så jag bestämde mig för att uppdatera. Skriver förresten typ alla ord fel i mina första försök eftersom tanjenterna på datorn jag använder på jobbet sitter annorlunda än på min egna. Oj, jag spoilade visst min stora nyhet.
 
Jag har skaffat ett jobb. Ett skribentjobb faktiskt, där jag skriver på engelska till en webbsida som inte har lanserats än. Det passar ju mig helt perfekt. Började i tisdags, men jobbade inte ordentligt förrän på onsdagen, och sedan dess har jag fått uppleva hur det är att jobba 9-6 flera dagar i veckan. Mitt kontor ligger på Stureplan, och ni fattar inte hur vuxen det känns att skriva så. Jag har ett kontorsjobb i stan. Lilla jag. Livet är rätt så skumt ibland.
 
Idag såg lite annorlunda ut än de tidigare två dagarna. När jag gick ut vid ett för att ta min lunch ringde jag min lillebror, och det visade sig att han och hans tjej och lite folk skulle till Östermalmstorg, så jag for upp till kontoret igen och jobbade i en timme och mötte sedan upp dem. Jobbet bestämde att jag fick ta helg efter min lunch, så det var bara att packa med sig allt och ge sig av.
 
Vi åt på donken och jag drog sedan hem. Har inte gjort så mycket sedan dess. Ska möta upp Sara och Leffe och lite folk för bowling om ca. en timme, så det ska bli trevligt. Är egentligen väldigt trött, men vafan, det är ju fredag!
 
För övrigt så blev jag väldigt ledsen när jag hörde om Leonard Nimoys död för typ en timme sedan. Väldigt sorgligt. You lived long and prospered, Mr Spock.
 
Hoppas alla får en grym helg! Jag ska spendera min med att catcha upp på lite serier och sova haha.
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här: