natassa.blogg.se

write like you're running out of time

Råkade visst skriva en roman här

Kategori: Allmänt

Som jag justerar min dåliga hållning där jag sitter på soffan som har blivit mitt hem det senaste halvåret, försöker hopplöst logga in på arbetsförmedlingens hemsida medan jag kollar lite bloggar, och sedan bestämmer mig för att logga in på min egna blogg bara för att skriva helt fel lösenord de första två försöken; då inser jag att jag inte har uppdaterat på evigheter.
 
Hej, hur är det? Kikar någon ynka själ ens in här längre? Har ju liksom inte skrivit sen juletid, och det är februari nu. Oh well. Mitt liv är så tråkigt att jag inte känner för att skriva om det förrän jag har samlat på mig lite äventyr att dela med mig av.
 
Såhär ligger det till. Jag har gift mig, blivit gravid, släppt en bok, köpt ett hus, samt skaffat körkort, och allt det här samtidigt som jag har besegrat racism och sexism! Eller inte, men det skulla vara en bra story att berätta, eller hur?
 
Allt är precis likadant som innan. När det kommer till kritan så har endast min vilja att skaffa ett jobb ökat. Allt annat är rätt identiskt till hur saker och ting såg ut förra året. Åh juste! Nytt år. Nya möjligheter. Nytt jag! Eller nått. Jag gick på grekisk fest med Alexandra, Elin och Annie på nyår. Har faktiskt gått ut med dem rätt ofta den senaste tiden. Eller ja, ofta för att vara en sådan hemma-älskande, personifierad version av isolering, det vill säga.
 
Har träffat mina gymnasiekompisar. Det var första gången vi alla var tillsammans sedan studenten. Skumt. Man kan gå från att träffas varje dag till att knappt ses. Livet är ett mysterium ibland.
 
Har läst mycket. Började läsa den första boken i Sagan Om Ringen serien. Den är bra, men jag föredrar faktiskt The Hobbit. På tal om The Hobbit så har jag blivit helt och hållet besatt. Jag måste ju alltid vara besatt av något. Varför försöka ta sig någonstans i livet när man kan prata om sina serier, filmer eller böcker non-stop liksom?
 
Har kollat om på tv-serien Sherlock och dör lite när jag tänker på att säsong 4 är mer än utom räckhåll. Den är näst intill oexisterande. Har även skrivit en hel del, men inget som jag kan publicera och få pengar och berömmelse utav eftersom karaktärerna tekniskt sett inte är mina.
 
Har köpt en ny laptop. Det behövdes. Har städat rummet. Det behövdes. Letar jobb. Det behövs. Ett jobb skulle sitta väldigt bra just nu faktiskt. Då kan jag fokusera på något ett tag, trots att jag antagligen kommer dö av ångest. Vill bara skapa en illusion av att jag har något slags grepp om mitt liv; både för att andra ska hålla sina munnar stängda och för att jag ska kunna slappna av i någon minut. Det behövs.
 
Har kommit fram till slutsatsen att vuxenlivet inte passar mig, så jag tror jag avgår och går tillbaka till grundskolan. Jag kanske kan bli lärare? Nä, jag gillar inte barn nog för att palla. Ska återgå till att försöka logga in på arbetsförmedlingens förbannade hemsida. Idag kanske är dagen jag gör något utav mitt liv.
 
Eller så undviker jag all slags ansvar. Jag har ju blivit en expert på det. Vi hörs!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: