natassa.blogg.se

write like you're running out of time

Långhelg

Kategori: Allmänt

I torsdags var det halvdag på jobbet, så jag var hemma vid ett, åt, packade, och drog sedan till Liljeholmen för att ta Trosabussen till Melina. Där stannade jag till lördag kväll.
 
Under torsdagen så åkte vi in till Trosa och köpte med oss skräpmat och åt det framför MTV. Vi var ensamma hemma hos henne och hade möjlighet att catcha upp lite och så. Vi gick och la oss rätt så tidigt.
 
På fredagen så hade Melina migrän hela morgonen, så hon låg kvar i sängen medan jag satt och läste i vardagsrummet. Sedan kom hennes familj hem från diverse kryssningar runt lunch tid. Vi tog båda varsin dusch och drog sedan till Trosa för att köpa mat igen, men insåg ganska snabbt att vi var sugna på Donken mat. Den närmaste låg antingen i Södertälje eller Nyköping. Vi drog till Nyköping. Melina har ju körkort, så det var väldigt nice.
 
Vi var tillbaka vid sex och resten av kvällen spenderades med att spela spel med de andra.
 
I lördags kom mina föräldrar och vi drog alla på Afternoon Tea på Trosa stadshotell och spa. Väldigt trevligt. Sedan mot kvällen grillade de vuxna medan vi ungdomar somnade i sängen haha. Var hemma runt nio ungefär.
 
Igår gjorde jag inte ett skit och det var så jävla skönt. Funderar på att klippa mig idag, men vi får se. Här får ni bilder så länge.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: