natassa.blogg.se

write like you're running out of time

De senaste veckorna

Kategori: Allmänt

Den senaste tiden har jag bara jobbat och umgåtts med vänner, vilket är en underbar kombination! Jag trivs verkligen på detta jobb, och hoppas att jag kommer få stanna kvar ett tag. Dock är det inte säkert på om jag kommer förbli med detta underbara team när mitt tremånaderskontrakt har gått ut, så just därför sökte jag till lite kurser på Södertörns högskola till i höst. Man måste ju vara på den säkra sidan.
 
Jag såg Insurgent med Leffe förra fredagen, gick på 18-årsfest i lördags och träffade på Maja, och i söndags var det dags att fira Martinas 20-årsdag med mina underbara tjejer. Hade även en team building day med jobbet i onsdags förra veckan. Vi åkte gokart (jag åkte bara provrundan och bestämde mig sedan för att jag ville leva resten av mitt liv intakt, så jag kollade på från sidolinjerna) och tog sedan lite drinkar på Nobis Hotel. Fancy stuff. Det var hur kul som helst och jag kan erkänna att jag vinglade hem efteråt.
 
Imorgon är det skärtorsdagen, vilket betyder att jag bara jobbar halva dagen. Vet inte riktigt vilken tid det innebär att jag kommer få sluta, men jag ska iallafall ta bussen och åka hem till Melina och spendera några dagar med henne ute i Trosa. Det har gått alldeles för lång tid sedan vi sågs sist. Längtar som fan!
 
Som grekisk ortodox firar jag inte påsk förrän nästa söndag, så resten av helgen kommer vara ganska bristande på event, men ni får ha det så bra så uppdaterar jag när jag har något värt att skriva om. Puss!Kommentarer


Kommentera inlägget här: