natassa.blogg.se

write like you're running out of time

Äcklad

Kategori: Allmänt

Efter jobbet bestämde jag mig för att gå in i Pocket Shop som ligger precis bredvid tunnelbanespärrarna i Östermalmstorg. Har gått in dit ett par gånger, inte riktigt för att köpa något, men eftersom jag tycker att det är så lugnande att bara kolla på böcker. Att bara söka ut nästa potentiella köp och bara vara i en annan värld under en liten stund. Hur underbart som helst.
 
Tillbaka till verkligheten. Klockan var fem och halva Stockholm åker hemåt den tiden. Tuben är alltså full som vanligt. Jag går på och känner genast en individ springa in precis bakom mig i full fart. Tänkte att de bara var desperata för att hinna med tåget, vilket är förståndigt. Dörrarna stängs och vi ger oss av.
 
Jag märker genast att något inte står rätt till. Närmare sagt, den förutnämna individens penis pressandes upp mot min bak. Blir en aning chockad, men antar att det bara är på grund av att tåget är så pass fullt så att han inte har någon annanstans att ta vägen. Okej. Förståndigt.
 
Tills hans hand bestämmer sig för att joina. Nu är jag alltså fast mellan en "vägg" (det var ingen vägg, men vet inte riktigt hur jag annars ska beskriva det. ni vet utrymmet bakom en sittplats) och denna snubbe. Börjar såklart få lite panik, men vet inte hur jag ska reagera. Det händer mig alltid när folk tafsar på tåget. Jag blir typ förstenad och vet inte vad jag ska göra. Varje gång önskar jag att jag hade sagt något. Varje gång.
 
Och varje gång så står det alltid en annan kille precis bredvid som ser allt och säger inget. Tack för hjälpen, grabben.
 
Jag tar tag i min kjol och håller i den, utifall han skulle få lust att dra upp den eller nåt. Sedan slår jag bort hans hand, men kan inte göra något åt hans jävla penis som håller mig fast. Fucking äckel.
 
Han går av på nästa station och jag går skakigt längre in i tåget och sätter mig. Jag var gråtfärdig resten av färden hem. I vilken värld befinner man sig för att tycka att trakassera någon på detta sätt är okej? Bara undrar liksom. Vill se till så att mina potentiella framtida söner uppför sig som anständiga människor.
 
Undrar en annan sak också. Hur långt måste någon gå för att det ska kallas för ett våldtäktsförsök? För detta kändes lite värre än endast främlingars händer på mig. Detta var en killes könsorgan pressad mot mig utan mitt samtycke. Och nej, det var ingen olycka. Tro mig, jag skulle ha förstått om det inte var med flit. Jag säger inte att jag höll på att bli våldtagen, men det fick mig bara att undra.
 
För att ha en okänd killes penis pressad mot min röv var precis hur jag ville avsluta denna tisdag.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: