natassa.blogg.se

write like you're running out of time

My week

Kategori: Allmänt

Den snaste tiden har spenderats med en tripp till Trosa för att hälsa på Melina där det blev planering av ännu en resa. Sedan kom jag hem och hade en existentiell kris, skrev mitt CV och sökte lite jobb.

Sedan slutade min dator fungera och jag var tvungen att vara produktiv på andra sätt. Jag ritade igår för första gången på ett år. Ganska nöjd. Jag kunde heller inte riktigt komma in i boken jag läste, The Beautiful and Damned av F. Scott Fitzgerald, så jag började läsa The Perks of Being a Wallflower av Stephen Chbosky igår. Jag vet av erfarenhet att denna boken alltid går snabbt att läsa, och det är min to-go-bok när jag verkligen inte kan läsa något annat. Den är så himla bra.

Idag har jag bara läst och duschat, fortfarande datorlös. Hoppas verkligen inte att allt jag har sparat i den inte går att rädda. Jag har första sidan av en bok jag jobbar på där.

Idag sägs det att vi ska ut och äta för att fira min lillebror som fyller år imorgon. Det återstår dock att se. Nu måste jag ladda mobilen, så jag lär ha tråkigt ett tag. Ha det bra så länge!

Juste, jag har varit ute och sprungit två gånger också. Go me. 

Outfits.

Juste nummer två. Jag blev biten av en hund och spenderade en liten stund på lättakuten. Ganska intressant.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: