natassa.blogg.se

write like you're running out of time

Back home

Kategori: Allmänt

Om någon bad mig att sammanfatta den senaste veckan med fem ord så skulle de vara sol, Kerouac, Sheeran, drinkar och kaffe. Inatt kom jag tillbaka från Grekland.
 
Jag och min familj åkte till Rhodos för första gången och spenderade sju underbara dagar på ett femstjärnigt hotell med allting all inclusive. Vi kände oss som kungar med all uppassning och mat och efterrätter och drinkar. Vi kunde inte ha valt ett bättre hotell. Vi var för övrigt de enda grekerna på hela stället (som inte arbetade där), så det var ju en lite annorlunda upplevelse.
 
Vi åkte till Lindos, Epta Piges osv en dag samt in till Rhodos och gamla staden samma dag som vi åkte hem, men resten av semestern spenderade vi vid poolen eller stranden. Jag läste ut On The Road av Jack Kerouac och kan med säkerhet säga att denna bok berörde mig och förändrade mig och påverkade mitt sätt att tänka och helt enkelt rörde vid min själ. Så himla bra bok. Om ni är intresserade av the Beat Generation så rekommenderar jag den starkt.
 
Ed Sheerans nya album X kom ut lite innan vi drog förra onsdagen, så jag lyssnade sönder på hans underbara stämma under hela veckan. Ännu en liten rekommendation från mig. Om ni inte har hört hans nya album så uppmanar jag er att få tag på en kopia med detsamma. Om ni inte alls är bekanta med hans musik så vill jag att ni tar upp youtube omedelbart.
 
En sammanfattning på veckan kommer senare. Kanske delar upp det i olika inlägg eftersom det blev väldigt mycket bilder. Nu ska jag kolla på Cabaret eftersom det är det enda förutom Kerouac och Sheeran som har ockuperat mina tankar den senaste veckan. Gia sas!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: